Malin Berghagen
Hej och välkommen till mig! Jag heter Malin Berghagen, en svensk skådespelerska och författare som hittade mitt tempel genom yoga redan 1998. Jag har sedan dess varit praktiserande yogalärare och hunnit skriva fem böcker om både yoga och hälsa. Mina kurser och klasser fokuserar inte på att förlänga våra lårmuskler utan att utvidga vårt inre rum, inspirera oss att lyssna till det och ge oss mod att dyka in i det. Men bloggen handlar givetvis inte enbart yoga, här får du ta del av hela mitt liv – som utspelar sig i både Stockholm, Mallorca och Järvsö. Nu när jag klivit över 50 års strecket vill jag inspirera andra till att uppleva livet här och nu. Att älska, utvecklas, drömma, uppleva och vara närvarande i litet som stort. För denna dagen är början på resten av ditt liv. Varmt välkommen in, kram Malin.
Annons

Dags att vända blad, igen.

Snön har fallit i Järvsö och vi går in i vintermånaden. Jag sitter och betraktar bilderna min väninna Maria har skickat och jag längtar upp till naturens omfamning. Men jag är fast några dar till med arbete med att spela in min bok som ljudbok. Tänk vad mycket fin respons jag har fått på boken. Blir så berörd.

Annons
Annons

Varje rad jag läser i boken påminner mig om de steg till förändring jag tagit i livet. Utan oro för vad andra ska tycka har jag följt mitt hjärta. Och jag känner att det är dags igen. Jag har lite svårt med all reklam som sker utan min påverkan på bloggen och hur mycket jag än älskar Femina som tidning så är det dags att vända blad.

Jag känner att jag inte kan stå för det alla gånger. Så jag tänker ta bloggen tillbaka till min hemsida på malinberghagen.se igen så jag lättare kan kontrollera vad som finns vid mitt namn. Jag känner att jag själv även vill gå ytterligare ett steg in mot mer naturlig väg att gå. Även om jag alltid varit miljömedveten och i många år köpt ekologiskt så har mitt lilla äventyr med blindtarmen fått mig att känna lite extra kärlek och omtanke om min kropp. Och framför allt levern och njurarna. Så jag har bestämt mig för att så lite som möjligt använda kemiska tillsatser. Och äta och smörja in mig med så rena produkter som möjligt. För oavsett om det är det vi äter eller det huden tar upp får levern och njurarna städa.

Därför känns det viktigare än någonsin att följa mitt hjärta. Så snart är det dags att gå vidare igen. Eller tillbaka till min egen sida. Hoppas vi ses där när det sker. Jag talar om när.

Var rädd om dig!

Annons

Följ ditt hjärtas röst.

Kram Malin

Dela på:
Annons
Laddar
https://malinberghagen.femina.se/okategoriserade/nar-langtan-blir-for-stor/