Malin Berghagen
Hej och välkommen till mig! Jag heter Malin Berghagen, en svensk skådespelerska och författare som hittade mitt tempel genom yoga redan 1998. Jag har sedan dess varit praktiserande yogalärare och hunnit skriva fem böcker om både yoga och hälsa. Mina kurser och klasser fokuserar inte på att förlänga våra lårmuskler utan att utvidga vårt inre rum, inspirera oss att lyssna till det och ge oss mod att dyka in i det. Men bloggen handlar givetvis inte enbart yoga, här får du ta del av hela mitt liv – som utspelar sig i både Stockholm, Mallorca och Järvsö. Nu när jag klivit över 50 års strecket vill jag inspirera andra till att uppleva livet här och nu. Att älska, utvecklas, drömma, uppleva och vara närvarande i litet som stort. För denna dagen är början på resten av ditt liv. Varmt välkommen in, kram Malin.
Annons

Lets Dance!!

Älskade kära följare, tack för era fina sms till mig om att jag också borde vara med i @tv4letsdance men DET KOMMER INTE HÄNDA. ? Jag har tackat nej förut och jag kommer fortsätta tacka nej även om jag tror att de inte kommer fråga mer nu. De har fattat vinken. ? Jag kommer aldrig någonsin få ihop det med mina yogaresor eller kurser som bokas långt i förväg. Just idag fick jag in en yoga retreat i Gävle 2020. Och mina elever är mitt allt! Utan dom skulle jag inte vara där jag är idag. Dessutom har jag nu också fått en liten filmroll i en independent film och älskart!! Lets Dance är många veckor (om allt går bra ) och det kommer jag aldrig få till.

Annons

Och allvarligt, så magisk som Kristin är, vem i familjen vill gå in efter henne? ?♥️?

Annons

Kristin och jag fick frågan samtidigt förra året. Kristin valde att tacka ja och jag tackade nej. Vi ville inte vara där samtidigt. Och nu så här i efterhand så känner jag att våra beslut var SÅ rätt. För mitt år med Martin och vår tid tillsammans har varit så oerhört viktig för vår relation. Vi har byggt ett fundament som varit så viktigt för oss. Och jag har varit lyckligare än på länge. Lets Dance hade inte varit bra för oss. Däremot har Lets Dance varit så viktigt för min syster. Hon strålar som aldrig förr och skrattar mer än någonsin. Hon är SÅ lycklig. Så allt blir precis som det ska om alla bara vågar följa sin magkänsla. Tänk på det du med i dina val. Och när jag vaknar bredvid min älskade och få ha mina långa frukostar med honom och jag ser min lillasysters lycka varje dag hon tränar med Calle är jag så innerligt glad att jag tackade nej. Dessutom hade jag ALDRIG lyckats på samma sätt som hon. Hon är PRECIS där hon ska vara. Så nu röstar vi in dig till final Kristin!!! För att du är magi och för att alltid våga följa sitt hjärta. Älskar dig!!

Ps: Jag kommer sitta i publiken snart igen men i helgen har jag Gävle och final dagen är jag på Skiathos . Så ni ser… fullt yoga schema. Men jag jobbar på det.

Annons

Dela på:
Annons
Laddar
https://malinberghagen.femina.se/halsa/varvackert-for-sjalen/