I samarbete med Better You Sverige. Klockan är 20.00 på kvällen och den nu ständigt växande sonen kommer och tittar på mig med sina ljusblå ögon och säger: Mamma, kan inte du göra dina dom där choklad muffisarna? Snälla!! Med vanilj grädde..."För någon vecka sen eller mer var han och jag ute på Better you Sveriges instagram och hittade ett recept på nyttiga och protein rika kladdisar. Isak tycker nämligen mycket om att träna och Jörgen Kruth är en av hand idoler. Vi gjorde förstås en egen variant med banan och nu har det blivit muffins som är lagom kladdiga istället. Jag använder: Två mosade bananer. Tre ekologiska ägg. Två msk kokosolja En 70 % mörk choklad kaka med stevia. Två skopor vanilj protein pulver. En tsk maca pulver. En till två dl kokosvatten Två skopor mandel mjöl. Jag använder skopan från protein pulvret. En tsk bakpulver ( kan uteslutas) Jag smälte choklad kakan med kokos oljan på låg värme. Vispade äggen och hällde i bananerna, vanilj protein pulvret, mandelmjölet +bakpulver, maca pulvret, och en dl kokosvatten så det blev en härlig smet. Om smeten är för hård häll i lite mer kokosvatten men den ska vara trög smetig inte rinna för mycket. 175 grader i ugnen men endast typ fem tio minuter. Håll koll för alla ugnar är olika. Känn på dom så dom inte blir torra. Vispa grädde av tycke och smak och i med lite ekologiskt vanilj pulver. Min son sa nyss, och det är HELT ärligt, "Det här är det godaste jag ätit mamma. " Han åt fyra stycken!! Yes!!! Där satt den! Namaste Malin