Jag tror att Martin höll på i två dagar för att rida med min födelsedagspresent. Det var nämligen inte Sä enkelt som han trodde. Han visste att jag ville åka till en ekologisk vin gård där de gjorde naturvin men det var inte så lätt att få tag på ägarna för gården var liten och familjeägd. Men tillslut fick vi tid vid 16.30 så vi hyrde bil för att passa på att åka till en biologisk odling vi hade hört talas om. Nu har ju äntligen köpet med gården blivit klart och vi har möjlighet att själva skapa en plats för ekologisk odling i vårt vackra Hälsingland. Så vi ville gärna inspireras av andras sätt att odla på ett sätt som var vänligt mot jorden. Här nedan kommer vår dag med ekologisk odling, natur vin och sedan hemlagad grekisk middag hemma hos Maria. Vilken helt perfekt födelsedag!! Jordgubbar efter stenmuren Andreas skapar ekologisk odling av sin mammas barndomshem. Olivoljan från förra året blev helt perfekt enligt alla hälsoparametrar. Ordning och naturlig oreda i en blandning för bästa möjliga mån för biologisk mångfald. Surdegsbröd med hans egna olivolja. Jösses!! Gårdshunden tar sig en stilla vila i den svalare jorden bland sköna blommor och vacker utsikt. Vissa växter vet Andres ännu inte vad de är för de växer naturligt på tomten sedan generationer bakåt. Odlingarna är svåra att hitta först för ängsblommorna gömmer dom och ger skydd för vinden. Sedan begav vi oss upp till Vasilis och hans familjs vingård. Alltså vilken lycka!!!! Fortsättning i nästa blogg. kram!